Térelválasztó tolóajtók

Minden tőlünk megrendelt bútorról INGYENES 3D látványtervet készítünk!

Funkciója: Két helységet elválasztó oldalra eltolható ajtó, legtöbbször függesztett, felső megvezetéssel, mindkét
oldalán teljes értékű ajtólap felülettel (a szerelvények rejtettek). Két ajtószárny esetén vannak szinkron és
teleszkópos mozgatást biztosító megvezetések.
A vezető görgők igény szerint több száz kg. teherbírásúak is
lehetnek az ajtólaptól függően.
Mivel ezek az egyszerűbb tolóajtók ajtótok nélkül szerelhetőek a gyenge pontjuk a lég- és hangzárás a működési hézagoknál. A különböző méretű kefék felrakásával ez mérsékelhető, de mellékhelységeknél ill. kültérre nyíló ajtóknál a komplett, többpontos záródású tolóajtó beépítése ajánlott.

Kialakítása: A biztonságos felső megvezetésű térelválasztó ajtóknál a vezetőgörgők egy zárt felső sínben mozognak, ahonnan nem tudnak erősebb rángatásnál sem véletlenszerűen kiakadni (bútor tolóajtóknál ez nem követelmény, mert ott más az igénybevétel). Az ajtólap ezeken a görgőkön függ, míg alul az egyenes futást egy, ritkábban két rejtett megvezető csap biztosítja. Itt küszöb beépítése sem szükséges.
Az ajtólapok mozgását a felső vezetősínbe szerelt mechanikus ütközővel határoljuk be, de olajos, vagy a levegős fékrendszerrel csukódása komfortosabbá tehető.

Ajtólapok: A tolóajtó szerelvények szinte minden ajtólap típushoz csatlakoztathatók:

Megrendelés menete:

 

  1. Küldje el nekem az kallaifabutor@gmail.com címre elképzeléseit, terveit egy rövid leírással, esetleg rajzokkal, képekkel. Ezt követően kap tőlem egy előzetes árajánlatot.
  2. Amennyiben a készített árajánlat megegyezik az Ön elképzeléseivel, időpont egyeztetést követően megtörténik a helyszíni felmérés, a bútorral kapcsolatos dolgok megbeszélése. Szerződéskötéskor a megrendelt bútor árának az 50%-a az előleg, amit lehet készpénzben illetve átutalással is fizetni.
  3. Az elképzelt konyhabútorról 3D látványtervet készítünk, a terv elfogadása után készítjük bútorát.
  4. A konyhabútor megtervezése, anyagok megrendelése, beszerzése. A bútor elemek műhelyben történő összeállítása.
  5. A konyhabútor helyszínre történő kiszállítása, összeszerelése. A munka végeztével a teljes árból fennmaradó összeg kiegyenlítése.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Telefonszám

+36 30 382 4970

Email Cím

info@kallaiwooddesign.hu