Konyhabútorok

Minden tőlünk megrendelt bútorról INGYENES 3D látványtervet készítünk!

Mi az, amire egy konyhabútor tervezésekor figyelni kell?

Egy új konyhabútor megvásárlása nagy döntés. Nem egy cipővásárlás, ami ha nem tetszik, vesznek belőle újat. Olyan döntés, ami akár évtizedekig is meghatározó lehet az életükben.

Ezért fontos lépés a megrendelés előtt megnézni pár konyhabútor ötletet , ha eldöntöttük a konyhabútor stílusát/színvilágát utána kell eldönteni milyen elemkre lenne szükségünk.
Melyek azok a konyhai tárgyak, amiket inkább fiókokban és melyek mik azok, amiket inkább polcokon szeretnének tárolni.
Milyen gépeket szeretnének beépíttetni, milyen mosogatót szeretnének.
A munkalapok közül leginkább dekorozott lapokat használunk, de előfordul, hogy fa, akril vagy gránit munkalap a felhasznált anyag.
Szerelvényeket a legegyszerűbb vasalatoktól kezdve a bonyolult felnyíló rendszereken keresztül a fékező fiókrendszerekig lehet választani.
A vasalatok a konyhabútor lelkét képezik. Ugyan nem kell a legdrágább rendszereket használni, de nem ajánlott a gyengébb minőségű utángyártott alkatrészeket alkalmazni, mivel ezeknek élettartama jelentősen kevesebb mint a minőségi szerelvényeké.

Megrendelés menete:

 

  1. Küldje el nekem az kallaifabutor@gmail.com címre elképzeléseit, terveit egy rövid leírással, esetleg rajzokkal, képekkel. Ezt követően kap tőlem egy előzetes árajánlatot.
  2. Amennyiben a készített árajánlat megegyezik az Ön elképzeléseivel, időpont egyeztetést követően megtörténik a helyszíni felmérés, a bútorral kapcsolatos dolgok megbeszélése. Szerződéskötéskor a megrendelt bútor árának az 50%-a az előleg, amit lehet készpénzben illetve átutalással is fizetni.
  3. Az elképzelt konyhabútorról 3D látványtervet készítünk, a terv elfogadása után készítjük bútorát.
  4. A konyhabútor megtervezése, anyagok megrendelése, beszerzése. A bútor elemek műhelyben történő összeállítása.
  5. A konyhabútor helyszínre történő kiszállítása, összeszerelése. A munka végeztével a teljes árból fennmaradó összeg kiegyenlítése.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Telefonszám

+36 30 382 4970

Email Cím

info@kallaiwooddesign.hu