Beépített szobabútorok

Minden tőlünk megrendelt bútorról INGYENES 3D látványtervet készítünk!

Mire kell figyelni beépített bútorok, szekrények tervezésénél?

 • Beépített szekrény tervezése előtt fel kell mérni, hogy mit szeretnénk benne tárolni minek mennyi a helyigénye és esetlegesen a jövőben mivel bővítenénk a szekrény tartalmát.
 • A következő lépésként döntsük el, tolóajtót, vagy nyílóajtót használjunk. Döntésben segítségünkre lehet, hogy mennyi hely van a helységben és milyen stílust szeretnénk.
 • Ha mindezen túl vagyunk, kezd körvonalazódni elképzelésünk.
  Felkereshetünk egy asztalos
  szakembert, hogy készítse el álmaink beépített szekrényét. Pontosítunk a bútorasztalossal, választunk színeket, szerkezeti megoldást és stílust.
 • A beépített szekrény lehet nyílóajtós, tolóajtós, külső és belső fiókos, akasztós, polcos és takarószekrény.

Megrendelés menete:

 

 1. Küldje el nekem az kallaifabutor@gmail.com címre elképzeléseit, terveit egy rövid leírással, esetleg rajzokkal, képekkel. Ezt követően kap tőlem egy előzetes árajánlatot.
 2. Amennyiben a készített árajánlat megegyezik az Ön elképzeléseivel, időpont egyeztetést követően megtörténik a helyszíni felmérés, a bútorral kapcsolatos dolgok megbeszélése. Szerződéskötéskor a megrendelt bútor árának az 50%-a az előleg, amit lehet készpénzben illetve átutalással is fizetni.
 3. Az elképzelt bútorról 3D látványtervet készítünk, a terv elfogadása után készítjük bútorát.
 4. A bútor megtervezése, anyagok megrendelése, beszerzése. A bútor elemek műhelyben történő összeállítása.
 5. A bútor helyszínre történő kiszállítása, összeszerelése. A munka végeztével a teljes árból fennmaradó összeg kiegyenlítése.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Telefonszám

+36 30 382 4970

Email Cím

info@kallaiwooddesign.hu